De kosten van goede geurkaarsen

Geurkaarsen zijn een super goede toevoeging aan jouw interieur. Het geeft meer sfeer, ziet er mooi uit en verspreid de lekkerste geuren. Maar aan deze bijzondere kaarsen zit ook een prijskaartje. In deze blog gaan we dieper in op de verschillende merken geurkaarsen en de prijscategorieën waarin deze vallen. Op deze manier kun je eenvoudig een geurkaars kopen die past binnen jouw budget.

Hoog segment geurkaarsen

De duurste kaarsen zijn helaas vaak ook de mooiste. Hier zit dus een prijskaartje aan. Voorbeelden van geurkaarsen in het hoge segment zijn de kaarsen van Baobab. Deze kaarsen zijn enorm en ruiken heel lekker. Maar door dit grote formaat zijn ze qua prijs ook een stuk hoger. Deze kaarsen beginnen vanaf ongeveer 100 euro.

Midden segment geurkaarsen

In het midden segment vallen geurkaarsmerken van bijvoorbeeld Voluspa. Deze hebben een mooi design en zijn wat kleiner van formaat waardoor ze ook iets betaalbaarder zijn. Een ander voorbeeld zijn de kaarsen van Parks London. 

Laag segment geurkaarsen

In het goedkope segment valt bijvoorbeeld het merk WoodWick. Een WoodWick kaars ruikt heerlijk, heeft een mooi design en is toch nog betaalbaar. Daarnaast is het grote voordeel dat zij een enorm assortiment hebben waardoor er altijd en formaat en geur is die bij jou past. Een ander voorbeeld zijn de kaarsen van Janzen. Ook deze ruiken heerlijk en zijn een stuk betaalbaarder.

Meer prijslijsten van bepaalde producten? Kijk dan eens verder rond op onze website. Wij vertellen je graag meer over prijsverschillen van veel uiteenlopende producten.