Een goedkope vliegvakantie naar Spanje

Wanneer je plannen hebt om goedkoop naar Spanje op vakantie te gaan, dan is het natuurlijk altijd handig om vliegtickets met elkaar te vergelijken. Er zijn diverse websites die je kunnen helpen om een zo goedkoop mogelijke vliegvakantie naar Spanje te boeken.

Zo kun je bijvoorbeeld terecht op momondo.nl of tix.nl om vliegtickets met elkaar te vergelijken. Wanneer je het slim aanpakt, kies je ook direct voor een hotel en huurauto. Dan ben je namelijk goedkoper uit dan wanneer je alles apart van elkaar boekt.

Vliegen naar Spanje met het reisbureau

Soms kun je het ook heel goed treffen wanneer je langs het reisbureau gaat. Deze kunnen vaak goedkope vliegtickets afdingen bij vliegmaatschappijen en daarnaast worden er fikse kortingen gegeven op hotelovernachtingen. Juist een all inclusive vakantie naar Spanje kan je daarom via het reisbureau veel geld besparen.

Zo kun je bij Sunweb.nl een all inclusive vakantie boeken voor een bedrag tussen de € 200,00 en € 500,00. Dan heb je een prima vier sterren hotel of appartement. Ook bij Arke.nl kun je prima terecht. Alleen ben je wel iets duurder uit dan bij Sunweb.nl. Loop in elk gerust eens binnen bij het reisbureau.

Vliegen met low-budget maatschappijen

Vliegmaatschappijen waar je in elk geval goedkope vliegtickets kunt boeken, zijn bijvoorbeeld Transavia en Vueling. Breng ook eens een bezoek aan de website van cheaptickets.nl. Je kunt daar diverse vliegmaatschappijen met elkaar vergelijken.

Daarnaast is het goedkoop vliegen naar Spanje wanneer je zo vroeg mogelijk boekt. De eerste plaatsen in het vliegtuig zijn namelijk altijd het goedkoopst. Goedkoop vliegen naar Spanje kun je ook bevorderen door te vertrekken op dinsdag, woensdag en donderdag. Dit zijn de meest goedkope dagen om te vliegen. Genoeg mogelijkheden om dus goedkoop naar Spanje te kunnen vliegen!