Een nieuwe fiets!

Je fiets is kapot en dus is het hoog tijd om een nieuw exemplaar aan te schaffen. Hoewel het aanbod waarschijnlijk niet zo groot is als in een supermarkt, is het toch zeker raadzaam om prijzen met elkaar te vergelijken.

Het zou zonde zijn wanneer je teveel betaalt voor je nieuwe fiets. Wij hebben daarom een aantal prijzen voor jou vergeleken.

De prijzen voor een herenfiets

De Gazelle Toer Populair is een leuke en geliefde fiets. Bij de Fietsenwinkel betaal je hiervoor een bedrag van € 589,00 en hij wordt ook nog eens gratis thuisbezorgd. Koop je dit exemplaar bij Bikes Plaza, dan zit je al snel aan een bedrag van € 689,00.

Rijd je graag op een mountainbike? Dan is de Cube LTD Pro 26 2013 misschien wel iets voor jou. Voor deze fiets wordt een prijs geadviseerd van € 1.099,00. Online kun je deze fiets echter aanschaffen voor een bedrag van € 879,00. Dit scheelt je maar liefst € 220,00! Je kunt de fiets kopen bij fietsland.com.

De prijzen voor een damesfiets

De Gazelle Chamonix Excellent is een sportieve en eigentijdse fiets voor de vrouw. Voor een bedrag van € 769,00 is deze fiets voor jou. Je zult de fiets dan wel moeten kopen bij de Fietsenwinkel. Koop je hem bij Bikes Plaza, dan betaal je zo’n € 70,00 meer voor dezelfde fiets.

Natuurlijk heb je nog veel meer keuze, maar dit is momenteel een populaire fiets voor jou als vrouw!

Vergeet de fietsverzekering niet

Vergeet geen goede fietsverzekering af te sluiten. Fietsen zijn soms erg geliefd en zeker in een grote stad worden ze sneller gestolen dan je denkt. Een fietsverzekering kan daarin een uitkomst zijn, omdat je je daarmee verzekert tegen diefstal.

Tijd dus om vandaag een fiets te gaan kopen!

Plaats een reactie