Een website laten ontwikkelen – Wat kost het?

Ben je sinds kort of misschien voor langere tijd zzp’er? Dan wil je natuurlijk een website of webshop die aan al je wensen voldoet. Je kunt kiezen voor een gratis website, maar dit levert je niet altijd voordelen op. Je krijgt al snel te maken met advertenties die niet bij je website passen en dus kun je beter voor een betaalde versie gaan.

Tips bij prijzen vergelijken van website ontwikkelaars
Tegenwoordig zijn er zoveel aanbieders te vinden die maar al te graag een website voor je ontwikkelen, dat prijzen vergelijken altijd slim is. Waar let je op?

Het is belangrijk dat je al een goede domeinnaam inclusief software hebt gekozen en dat je kiest voor een CRM waarmee jij je website gemakkelijk kunt onderhouden. WordPress is erg gebruiksvriendelijk en helpt je zeker aan een goede website.

Een aantrekkelijke deal voor jouw website ontwerp
Nadat je het bovenstaande hebt uitgezocht, is het tijd om op zoek te gaan naar interessante aanbieders. Let op dat niet elke aanbieder prijzen op de website vermeldt. Vraag daarom zoveel mogelijk offertes op om tot een aantrekkelijke deal te komen.

Bij JVH Webbouw kun je terecht voor een bedrijfswebsite op maat. Dit kan al vanaf een prijs van 699,- euro. Bij Vrijdagonline.nl betaal je 599,- euro voor een volledige website. Wel betaal je daarna 10,- per maand voor het onderhoud aan je website. Het is sowieso verstandig om een service abonnement af te sluiten. Daarmee is jouw website altijd up-to-date.

Een fortuin van aanbieders
Dit zijn slechts 2 aanbieders die een mooie website voor je kunnen bouwen. Als je op zoek gaat via zoekmachine Google, komen er nog veel partijen naar boven! Er is dus genoeg keuze, maar neem onze tips zeker ter harte!