Wat kost een trip naar Stockholm?

De beste vakantie naar Stockholm

Stockholm is de hoofdstad van Zweden en is zeker aan te raden om er een paar dagen naar toe op vakantie te gaan. In deze Scandinavische stad is genoeg te beleven om er een leuke vakantie van te maken. Het boeken van een korte vakantie naar Stockholm kan best wel eens lastig zijn. Er zijn verschillende aanbieders die stunten met prijzen om je te lokken via hen een reisorganisatie een reis te boeken. Maar welke is nu de beste?

Je vliegticket met of zonder overnachting boeken

Voordat je een vliegticket boekt naar Stockholm, is het handig om bij jezelf na te gaan wat voor type vakantiewoning je wenst. Wordt het een hotel, een appartement of toch een vakantiewoning in de buurt van Stockholm? Wanneer je een vliegticket boekt, kun je dit bij sommige reisorganisaties namelijk doen in combinatie met een aantal hotelovernachtingen in de stad. Wanneer je boekt zonder overnachting, dan komen daar nog kosten bij voor het appartement en eventueel autoverhuur.

Goedkoop overnachten in Stockholm en omgeving

Wanneer je een vakantiewoning boekt, dan ben je al snel € 500,00 per week kwijt. Zeker wanneer je bij alle-vakantiehuizen.nl een vakantiewoning boekt. Een goedkopere vakantiewoning kun je vinden bij villaspot.nl. Hier kun je voor € 150,00 een week verblijven. Een losse hotelovernachting kun je het beste boeken via booking.com.

Goedkoop vliegen naar Stockholm

Een vliegticket boeken is natuurlijk het belangrijkste dat er moet gebeuren wanneer je op vakantie wilt naar Stockholm. Vanaf Amsterdam kun je voor € 150,00 heen en weer vliegen. Kies je er voor om vanaf Eindhoven te vertrekken, dan betaal je slechts € 74,00 voor je vliegticket. Dit scheelt dus behoorlijk wat geld en het is daarom zeker de moeite waard dit in je overweging mee te nemen.

Plaats een reactie